Vores ydelser

Det er vigtigt for os, at vores arbejde bliver en gevinst for vores kunder. For vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor er vores priser aldrig urealistiske, men altid rigtige.

Specialister

Vi sørger for køl og ventilation i alle typer af indendørs klima, og vi arbejder i et professionelt felt mellem VVS og el-branchen. Vores løsninger består af kombinationer fra de to fagområder, og vi er kendt for at udføre store opgaver på måder, som er nyskabende og effektive. Vi gør vores kolleger fra de to traditionelle brancher til samarbejdspartnere i stedet for konkurrenter.

Intet for stort, intet for småt

Vi påtager os opgaver i enhver størrelsesorden, fra de helt små til de meget store. For vi er store nok til at kunne løse alle opgaver – og små nok til at gøre det ordentligt. Vi tager os af alt fra sterile rum og serverrum til butikscentre og åbne kontorlandskaber i glashuse. Vores omfattende viden og mange års erfaring kommer vores kunder til gode, også ved specifikke branchehensyn. Det gør, at vi altid kan finde den mest optimale løsning inden for et givent budget.

Fuld teknikentreprise

Vi står for den fulde teknikentreprise i godt samarbejde med faste samarbejdspartnere. Dén flerstrengede ekspertise giver altid dig som kunde det bedste resultat. Arbejdet skal ganske enkelt være topkvalitet – lige fra materialer til arbejdets udførelse.

Effektive og kreative løsninger

effektive_kreative_loesninger Vi udfører kreative og effektive løsninger, ofte i tæt samarbejde med arkitekter. Derfor leverer vi altid designmæssigt gode, funktionelle og arkitektoniske løsninger – naturligvis altid med udgangspunkt i dine kunders ønsker.

Vedligeholdelse

iStock_000022509851_Small Vi følger tingene til dørs – og går ikke før systemerne kører optimalt. Vi tager os også af den helt nødvendige, regelmæssige vedligeholdelse, der gælder for køling og ventilation. På den måde bliver udgifterne taget løbende, mens de er beskedne – og før store problemer opstår med ærgerlige og dyre reparationer til følge.

Kontakt os

Har du brug for sparring på en opgave? Vil du vide mere om vores løsninger? Har du brug for service? Telefon: +45 70 27 17 99 Mail: info@vm-klima.dk